Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Vietnamesiske skoleelver i skoleuniform sidder ved deres skrivepult og klapper.
Globalt er SOS Børnebyerne vores hovedsamarbejdspartner, hvor vi støtter SOS Hermann Gmeiner skolen i Viet Tri, Vietnam. Foto: SOS Børnebyerne.

Søndag den 11. september kl. 11 afholder SOS Børnebyernes Gentoftegruppe deres tilbagevendende familiecykelløb, og du har mulighed for at vinde en familiebillet til to voksne og tre børn.

Cykelløb for alle aldre

Familiecykelløbet er et cykelløb for alle aldre. Ruten er 18 km lang, hvor der er mulighed for at korte ruten af til mindre børn – og du kan cykle ruten flere gange. Der er medaljer til alle deltagere.

Cykelruten er omkring Dyrehaven på grønne stier og mindre befærdede veje med cykelstier.

Læs mere om familiecykelløbets mødested og cykelrute.

Træd i pedalerne for et godt formål

Årets cykelløb er til fordel for børnebyerne i Syrien. Børnebyerne i Syrien er under et stort pres i arbejdet med at hjælpe børn, der har mistet deres forældre, og familier der har mistet alt, hvad de ejer.

SOS-børnebyerne har velfungerende børnebyer over hele verden. Her får forældreløse og udsatte børn en tryg barndom og ungdom med skolegang, uddannelse og fremtidsmuligheder.

Læs mere om principperne bag et kærligt hjem i en SOS Børneby.

Vil du og din familie cykle for et godt formål?

Deltag i lodtrækningen om en familiebillet for to voksne og tre børn ved at sende en mail til Vevika senest onsdag den 31. august.

Vinderne får direkte besked via mail den 1. september samtidig med at vi offentliggør vinderne på SKAGEN Fondenes Facebook-side.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up