Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Kvinde ude på gaden
Investeringsdirektør Alexandra Morris har en stor tillid til økonomierne i de nye markeder fremover. Foto: Faksimile, Dagens Næringsliv

SKAGENs investeringsdirektør, Alexandra Morris, fortæller i et interview til den norske avis, Dagens Næringsliv, hvorfor hun mener, at de nye markeder har stort potentiale fremover. De nye markeder vokser stadig hurtigere end de udviklede markeder, siger hun til avisen.

- Der er en milliard mennesker i Europa og USA. Jeg har stor tiltro til at de seks milliarder mennesker, som bor i resten af ​​verden er lige så ivrige for at hæve deres levestandard, og jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle være muligt, siger Alexandra Morris til Dagens Næringsliv.

De nye markeder er betegnelse for lande, som er ved at udvikle sig til et udviklet marked. Det er lande som fx Kina, Indien, Rusland, Sydafrika og Brasilien.

- De seneste seks måneder har været præget af handelskrig og geopolitisk uro. Stigende rentesatser, styrket dollar og den stærke inflation har karakteriseret flere af økonomierne i de nye markeder. Det er vigtigt at se fremad, siger Morris. Vi tror på, at dollaren vil svækkes i den nærmeste fremtid, og så vil vi få en helt anden dynamik. Jeg investerede personligt selv i de nye markeder for to uger siden, siger hun til avisen.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up